2014-04-26 08:47:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ha teheti, ma ne dolgozzon

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön most mindenre vágyna, csak egy ellaposodó kapcsolatra nem. Nagyon téved, ha azt hiszi, a jelenlegi párkapcsolatában már nem éleszthető fel a tűz. Csak a megfelelő körülményeket kell megteremteni hozzá. Ebben ön igazán nagy mester.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon arra ébredhet, hogy teljesen a múlté lett minden szenvedély és rajongás, amit valaha a kedvese iránt érzett. Ha úgy érzi, hogy egy vadidegennel fekszik egy ágyban – pláne, ha nem is egyben –, itt az idő a változtatásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Leginkább akkor érezhet ma örömöt, ha segíthet valamiben másoknak. Az adakozó kedve persze nem csak a pénzügyek terén élhető meg: bár kétségtelen, hogy az a legegyszerűbb megoldás, ha némi aprót ad egy koldusnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy régóta tartó problémára találhat ma végleges megoldást. Lehet ez valami egészségügyi gond, például fogbaj, ami a kibírhatatlan fájás miatt szorul sürgősségi kezelésre. Ám a fogbaj - szerelembaj. Az utóbbit is orvosolhatja ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg a munkája, de ha a mai napot is a teendőknek áldozva tölti, akkor már a végkimerülésbe kergetheti magát. A hétvége a pihenésé, ön is szánjon erre időt! Aztán majd jövő héttől megint mehet minden tovább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán a Szűz jegyűeknek megy a legnehezebben, hogy kikapcsolódjanak. Ma szerencsére lesz oka rá, hogy egy kicsit belazuljon. Annyira, hogy a végén szinte teljesen kicseréltnek érezheti magát. Estére ráébredhet, mennyire kellett ez már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kisebb bosszúsággal indulhat a napja: valamelyik háztartási eszköze mondhatja fel a szolgálatot, vagy kisebb balesetet szenvedhet az otthonában. Nem nagy a vész, de inkább ma kerülje a késeket és az elektromos eszközöket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A gondolatai egyre kuszábbak, a legjobban szeretne ezért egyedül maradni kicsit, hogy elrendezhesse magában a dolgait. Egy kisebb rendrakással is összekötheti a kettőt: a külső rend segíti a belső megteremtését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy kisebb füllentése miatt érezhet ma némi lelkifurdalást. Ám csak akkor vallja be a teljes igazságot, ha ezzel nem bántja meg teljesen a társát, vagy valamelyik másik családtagját. Magát persze nem csaphatja be, ne is tegye többé!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha ma valamilyen döntést kell hoznia, azt tegye nagyon megfontoltan! A kényszerhelyzeteket ez esetben jobb kerülni, de ha ultimátumot kap, akkor is kérjen inkább egy kis haladékot! Hogy legalább még egyet aludhasson rá!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma inkább ne dolgozzon, ha teheti. Előfordulhat persze, hogy olyan halaszthatatlan dolga van, amit a késlekedés miatt ma kell elvégeznie. A kapkodás azonban ez esetben sem tesz jót. Nagy a hibalehetőség esélye ugyanis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma könnyen megbánthat valakit egy elhamarkodott kijelentésével. Inkább ne kritizáljon senkit, mert a véleménye még csiszolásra szorulna. Talán nem ismer minden körülményt, nem látja tisztán a helyzetét éppen ezért.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: